Sociale apps


image1

F remkomsten af sociale medier har ikke blot gjort det nødvendigt for virksomhederne at være tilstede på hver platform, men også at engagere brugerne på en ny og spændende måde.

Hos MF Consult kan vores dygtige teams af udviklere og designere skabe din brugerdefinerede sociale apps. Vi udvikler apps, der er innovative, intuitive, kreative, engagerende og fanger opmærksomheden hos kundernes målgrupper.

Når vi arbejder på projektet, har vi en brugercenteret tilgang, der fokuserer på at skabe et interface der er medrivende og nemt at bruge. I tæt samarbejde med vores kunder, hjælper vi med at konkretisere ideen og opbygge en fantasifuld og kraftfuld applikation, der skaber tætte bånd mellem kunden og målgruppen.


IOS applikationer


image1

M F Consult har et team af iPhone-udviklere, der ud fra et teknisk perspektiv, kan skabe et helt projekt fra en simpel idé. Vi benytter os af ekspertise fra strateger, arkitekter og producenter for at sikre gennemtænkning af idéer, udfordringer og muligheder, før vi lader udviklerne bringe applikationen til live.

Vi har opnået meget succes ved at udvikle brugerdefinerede iPhone apps, der skaber stor værdi for vores kunders brand. Med vores kunders vision og vores ekspertise kan vi sammen forme avancerede og praktiske løsninger, der afspejler den høje kvalitet af kundens brand og opfylder behovene hos slutbrugerne.


Android applikationer


image1

M F Consults mål er at skabe brugervenlige, innovative og yderst interaktive applikationer, der hjælper din virksomhed med at skabe en bredere kontaktoverflade med dine kunder. Vi udforsker grundigt klientens behov, indtil vi opnår en Android løsning, der forener virksomhedens behov og brugernes krav. Vores hold af designere skaber smukke og funktionelle brugeroverflader, der er kreative og nemme at bruge.

Med vores brede erfaring indenfor Android udvikling, kan vi hjælpe med at forkorte udviklingsprocessen og forbedre din virksomheds investeringsafkast. Vi fokuserer på vores kundernes målsætning og yder en stor indsats for at skabe overensstemmelser mellem forretningsstrategier og brugervenlighed. Ved hjælp af nye og innovative metoder skaber vores udviklere fremragende Android- baserede applikationer, der dækker kundens og slutbrugernes behov.

Vores team er også ansvarlige for forskning indenfor de nyeste software opdateringer, afprøvning af nye teknologier og videndeling med vores eksisterende kunder.


HTML5 Mobile applikationer


image1

M F Consult er en fremtrædende udvikler af mobile apps, der har specialiseret sig i at benytte sig af out-of-box tænkning til at skabe innovative apps, der udnytter potentialet i nutidens banebrydende HTML5-teknologi.

Hos MF Consult tilbyder vi feature-rige, kundecentrede mobile apps, der er robuste og har høj ydeevne. Vi udvikler interaktive HTML5 mobile applikationer til forskellige brancher, der omfatter kvalitative løsninger med mange funktioner, høj præstationsevne og tager højde for de nyeste teknologiske trends. Dette supplerer vi med forretningsmæssig indsigt, som hjælper virksomheden med at forestå dens kunder bedre og dermed optimere dens kommunikationsindsats.

Vi har dokumenteret ekspertise indenfor HTML5 mobile app udvikling, der giver værditilvækst til vores kunders mobile operationer.


Mobile UI


image1

M obile UI inkorporerer avancerede brugeroverflademønstre og designs til at give brugerne en imponerende, engagerende, interessant og uforglemmelig oplevelse.

De nyeste teknologiske fremskridt har givet os utrolige værktøjer, udstyr og gadgets. Men alle disse er ubrugelige uden en god brugeroverflade og brugeroplevelse. Det samme gælder også for mobile enheder. Det er her, Mobile UI design kommer ind i billedet. Det giver en interessevækkende oplevelse for brugerne og er en ideel måde at sikre, at de vil komme igen for den samme oplevelse.

De umiddelbare reaktioner på enhver handling udført af en bruger afspejler systemets effektivitet og vores evne til at udvikle interaktivt Mobile UI design. Vi forbedrer konstant vores praksis og indarbejder en kreativ tilgang for at sikre de fineste resultater og skabe UI design, der er tiltalende og brugervenligt.