Webudvikling


image1

E n hjemmeside er en platform, der hjælper med at personligøre vores kunders brand online. Vi sikrer vores kunder online branding passer til deres forretning. Vores eksperter hjælper virksomhederne med at skille sig ud af mængden ved at gøre deres brand unikt. Uanset om de har brug for grundlæggende brugerdefineret web design eller en simpel virksomhedsside, arbejder vi hen imod at øge deres brands synlighed og dermed forbedre virksomhedens gennemslagskraft.

MF Consult leverer kundetilpassede webløsninger, der resulterer i at forbedre kvaliteten hos kundernes udbud. Vores team inkorporerer nogle af de bedste talenter i webudvikling; individer der brænder for at gøre unikke idéer til højtydende og brugervenlige hjemmesider. Hos MF Consult beskæftiger vi os med en række forskellige web-udviklingsmetoder og en innovativ proces, der inkorporerer SEO teknikker.

Vores webudvikling tjenester er start-til-slutning løsninger, der er skræddersyet til individuelle behov. MF Consults webudviklingsteam har den ekspertise og viden der skal til for at imødekomme kundens webudviklingsbehov og sikre at deres forretning opnår målbare resultater.


Custom Application Development


image1

F or os er hver enkelt virksomhed unik. For at opnå en konkurrencemæssig fordel, skal virksomheder hele tiden se efter innovative løsninger.

Custom Application Development hjælper med at forbedre produktiviteten og reducerer de administrative omkostninger hos virksomheder og er dermed ofte den mest effektive løsning til at nå denne salgs mål.

MF Consult tilbyder en komplet Custom Application Development tjeneste ved hjælp af sine erfaringer med de nyeste teknologier og praksis.


Database


image1

E n database er kernen i næsten hver applikation. Den giver støtte til kundeservice, interne processer, salg og marketing. MF Consult har med sin store erfaring, en iveren efter at give kunderne database-relaterede tjenester, der sikrer høj kvalitet og ydeevne.

Integriteten af data på tværs af alle stadier - indsamling, vedligeholdelse, og rapportering, er altafgørende. Med erfaring på tværs af en række brancher, udvikler vi velstrukturerede databaser, som er i stand til at håndtere en stor mængde avanceret data. Vores team af meget talentfulde udviklere bestræber sig på at levere sofistikerede og sikrede databaseløsninger, der har høj ydeevne.

Vi er specialiseret i indenfor udvikling, afprøvning og lancering af online databaser. Vores professionelle team af udviklere fokuserer på forståelse af virksomheden, med henblik på at opbygge en omfattende database, der leverer på alle fronter.


Business Intelligence


image1

H vor andre business intelligence og datawarehousing virksomheder kun ser datasæt, finder MF Consult de underliggende forretningsmæssige udfordringer og muligheder for at hjælpe kunderne med at omsætte data til handlingsrettede indsigter og strategier. Vores eksklusive fokus på design, strategi, levering og styring af business intelligence-løsninger gør det muligt for kunderne at drage fuld fordel af deres dataaktiver. Vi har stor BI / DW rådgivningsekspertise med dyb branchespecifik viden, og vi har et ry for at levere vellykkede kompletløsninger til vores samarbejdspartnere.

For at hjælpe kunderne med at realisere optimale resultater fra deres BI investeringer og yde hurtig værdi for virksomheden, følger vi en tidstestet metode til business intelligence-udvikling baseret på ”best practice” som vi har udvundet gennem vores mange succesfulde projekter.

Vi praktiserer en leverandør-neutral tilgang, som leverer entreprise BI-løsninger med fokus på at konstruere den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Det betyder, at vi konsekvent har nøje overvejelser om platforme, integrationsværktøjer og business intelligence skabeloner, der bedst opfylder vores kunders teknologiske, sikkerhedsmæssige og finansielle krav og behov.


Digital markedsføring


image1

I den digitale tidsalder for online reklamer, er det afgørende for en virksomhed at markedsføre sig selv online. Klienterne er online, deres udsigter er online og deres forretning bør derfor også være online.

Online Marketing fører an og rangerer nu over tv, radio og printmedier som det foretrukne medie for virksomheder, brands og organisationer.

Online markedsføring skaber kundekontakt gennem markedsføringsværktøjer såsom online applikationer, søgemaskineoptimering (SEO) og sociale medier.

MF Consult kan implementere online markedsføringsværktøjer, som hjælper dig med at tage din online-forretning til det næste niveau. Vi har den erfaring, troværdighed og markedsføringsviden der er nødvendig for at sikre, at din virksomhed maksimerer sit internet potentiale til det yderste.