Udvikling af webapplikationer


image1

V bygger hjemmesider skræddersyet til dine nøjagtige krav, alt sammen til tiden og inden for dit budget. Vores erfarne team af designere, udviklere, producenter og projektledere arbejder omhyggeligt for at imødekomme vores kunders forretningsmæssige mål.
MF Consult leverer:

  • Webapplikationer der er bedst egnet til virksomhedens behov

  • Udvikling af programmer der er designet med udgangspunkt i at forbedre virksomhedens produktivitet

Med en omfattende erfaring inden for at designe og udvikle de nyeste og mest avancerede webapplikationer på markedet, er vi blevet en af de mest betroede og pålidelige "one-stop" leverandører til selv de mest komplicerede projekter.


Webdesign


D t er meget vigtigt at koble brugerdefineret webdesign med software udvikling, i det at det kan gøre mirakler for selskabets tilstedeværelse i markedet og effektivisere kommunikationen med klienter.

Hos MF Consult sætter vi en stor ære i at levere skræddersyede løsninger, der passer til vores kunder individuelle forretningsmæssige behov og krav. For at forbedre din virksomhed, tager vores web-designere og udviklere den nyeste teknologi og trends i brug. Dette gør, at vi kan skabe brugerdefinerede hjemmesider, der styrker kundernes brand og image.

Vores webdesigneksperter omsætter kundernes tanker og ideer til unikke visuelle koncepter, der vil forbløffe de besøgende.


Responsivt Design


image1

R esponsive hjemmesider bruger avanceret programmeringsteknologi til at skabe en interaktiv oplevelse. En responsiv hjemmeside ser ud og fungerer lige så godt på alle mobile enheder (iPhone, Android telefoner, etc.), som den gør på en stationær computer, bærbar eller tablet. Vores responsive webdesignservicer inkluderer:

  • Udvikling af responsive hjemmesider

  • Konvertering af aktuelle hjemmeside til en responsiv hjemmeside

  • Udvikling af meget strukturerede og organiserede hjemmesider

  • Test af hjemmesider på tværs af alle browsere og mobile enheder

MF Consult arbejder med langt størstedelen af de forskelige enheder og skærmstørrelser, der er til rådighed i dag. Vi har fokus på responsivt design, uanset hvad den faktiske størrelse af skærmen er.


E-handel/webshop


image1

E n online butik er en guldgrube for langt de fleste virksomheder. Interaktivitet og brugervenlige funktioner bidrager til at gøre kundeoplevelsen langt mere smidig og målrettet.

Hos MF Consult gør vi det lettere at skabe, styre og designe en online butik ved at bruge software og værktøjer, som let kan tilpasses til at matche den seneste teknologiske udvikling og e-handels nyeste trends. Vi har omfattende e-handels- løsninger til rådighed for dig, uanset om du driver er en lille butik eller sælger et langt bredere sortiment af varer og servicer.

Vi har et veluddannet team af e-handel udviklingsfagfolk, der besidder ekspertise i udviklingen af brugerdefinerede e-handel løsninger og kan hjælpe din virksomhed på vej mod etableringen af et succesrigt brand.


Content Management System (CMS)


image1

H ver eneste virksomhed er unik. Så det er naturligt, at opdateringen og vedligeholdelsen af oplysningerne på kundens hjemmeside også fremkommer som en unik aktivitet i sig selv. Det er derfor, at vi tilbyder brugerdefineret CMS til din hjemmeside.

Uden et dedikeret inhouse udviklingsteam, finder mange virksomheder det svært at vedligeholde deres hjemmeside regelmæssigt og synkronisere det med deres pludseligt opstående forretningsmæssige behov. Det at have et hold af fuldtidsansatte til vedligeholdelse af en hjemmeside, skaber mærkbare omkostninger for en virksomhed. Hos MF Consult vil vi gerne hjælpe dig på vej med at strømline it-driften af din virksomhed, ved at tilbyde administrering af din hjemmeside og konstant udvikling af indhold. Dette giver dig muligheden for at bruge din tid mere fornuftigt og afsætte ressourcer til mere krævende arbejde.


Brugercentreret design


image1

V i har fokus på brugercenteret design i alle vores udviklingstrin. For projekter der kræver præcision uden at efterlade noget til tilfældighederne, tilbyder MF Consult kvalitative og kvantitative designløsninger ved hjælp af principperne i UX Design. Vi konsulterer direkte med erhvervslivet og benytter en brugercentreret tilgang for at sikre at mål opfyldes med værdifulde og håndgribelige resultater. Vores UX Design tjenester er omfattende detaljerede og sikre at kommunikation og engagement mellem software og bruger er optimeret helt ned til hvert enkelt sammenspil. Kort sagt, skaber vi æstetisk behagelige hjemmesider, der er nemme at bruge og passer perfekt til de behov der er fra virksomheden og brugerens side.


Web hosting tjenester


image1

M F Consult leverer one-stop løsninger til web-hosting krav. Uanset om det er en international virksomhed eller selvstændige, vi får vores kunder hosting rettigheder til de bedste markedspriser. Med vores dedikerede delt web hosting, server hosting eller endda vores virtuelle private servere.

Gennem kombination af omfattende teknisk support, nyeste infrastrukturelle værktøjer og et enestående engagement i at opnå vores kunders fulde tilfredshed, sørger vi for at give dem den bedste kvalitet oppetid for at øge deres tilstedeværelse på internettet. Web hosting-løsninger hos MF Consult er tilgængelige for alle typer virksomheder.

MF Consult leverer de mest komplette sæt af web-hosting-tjenester, der giver vores kunder fuldt sikrede og overkommelige web-hosting-tjenester.